Met maximaal vier personen ga je mee voor een workshop fotograferen bij Vlindersafari in Gemert. In deze workshop krijg je kort uitleg over de verschillende vlinders en hun gedrag. Daarna kan iedereen aan de slag om de vlinders te fotograferen. Tijdens het fotograferen is er voldoende tijd en aandacht voor iedereen om zijn of haar vragen te stellen.

Op deze manier zie je zowel de kennis die je opdoet over vlinders als de kennis van het fotograferen terugkomen in de foto’s. Mooie foto’s maken met oog voor detail en plezier in het fotograferen zijn de rode draad van de avond.

Tijdens de workshop maakt Edwin alles begrijpelijk:
  • Hoe bouw je een beeld op
  • Hoe gebruik je het gedrag van het insect ten goede van je foto
  • Et cetera

De workshops worden door mij, Edwin Hendriks, verzorgd op vrijdag-, zaterdag- of zondagavond van 18.30 tot ongeveer 21.00 uur. We verzamelen rond 18.15 uur in Gemert.

De kosten voor deze workshop zijn slechts € 15,- per persoon en dit is inclusief entree en een drankje. Bij voldoende belangstelling zullen de workshops door mij gegeven worden van juli tot en met september 2020. Mocht je interesse hebben, dan kun je je aanmelden via het formulier of via info@anderzendichtbij.nl.

Graag tot ziens!

Workshops Anderz en Dichtbij